Morgonmys


God Jul

Kitty och jag vill passa på att önska er en God fortsättning på julen. Kitty har varit med och  sovit en natt hemma hos mina föräldrar. Det är första gången hon är iväg hemfrån med undantag av vetrinärbesöket. Det har gått bra även om hon var väldigt försiktig och rädd. Mina föräldrar har nog ett lite väl stort hus för henne, det finns alldeles för mycket att upptäcka och hon hade svårt att komma till ro. Det är ändå ganska skönt att se att hon känner sig så pass trygg här hemma hos mig. Hos mina föräldrar kunde vi (inte ens jag) knappt gå förbi henne utan att skrämma henne medans hon direkt när vi kom hem sprang ut i köket och åt trots att jag även jag var där och jag kunde till och med öppna lådor övanför henne utan att hon reagerade. Hon är en helt annan katt när vi är själva och hemma hos oss. Det är fint även om jag förstås skulle önska att hon kände sig trygg även i andra miljöer

.
 

Julslapp

Såhär i jultider blir man lät lite tröttare. Det gäller tydligen även de som man inte tror kan bli slappare.

 
 

Kattbojen

Kitty och jag satte över en liten summa i julklapp till Kattbojens katter. Förhoppningsvis gör det lite nytta. Kanske är ni fler som har lite pengar över efter allt julklappsshoppande? Passa på att stödja Cissis fina arbete med Kattbojen. Så många katter som möjligt borde få samma fina möjligheter som Cissi gett Kitty.

 

Länk till: Kattbojen

 

Datanörd


Vissa har det bra...


Transportbursmys

Svårt att tänka sig att den här lilla tösen för bara några veckor sedan hade för vana att dra ut hela mattan för att få tag i godiset som jag, i ett försök att locka in henne, lagt in. Nu behövs inget godis inte.

 

Teckningsdag

Jag har ägnat en stor del av dagen på golvet arbetandes på en teckning. Kitty har legat i soffan och spejat på mig.

 
 

Slappiskatt

Häromdagen så visade jag ett kort på Kitty för hon som jag delar atelje med. Det var ett kort där Kitty ligger halvt utslagen och sover på köksbordet. Jag fick reaktionen: "Jaha, är det taget när hon var sjuk?". Sanningsenligt fick jag svara: "Nej, det är sådär hon är när hon är frisk".


Julstjärna

Vi fick en julstjärna av mamma så nu har vi det lite juligt här hemma. Kitty har hängt mycket vid fönstret sen hon kom hem, jag tror att hon tycker det är spännande med all snö.

 

Kittys transportbur

Efter vår lilla vetrinär tripp går nu Kitty självmant in i sin transportbur och lägger sig och vilar. Vet inte riktigt om jag ska ta det som att hon kommit över sin ovilja mot transportburar eller om det helt enkelt är ett sätt för henne att säga: "Hallå, kan jag få åka bort igen eller?".


Mys Kitty

I skrivande stund sitter jag med en liten katt framför mig. En liten Kitty som ligger på rygg med tassarna rakt upp i luften och ser halvdöd ut. Det är min tjej det, världens slappaste katt som tycker om att bli kliad på magen. Jag tycker om att hon är tillbaka och att hon är slö på ett Kittyvis.


RSS 2.0