Av någon anledning är mina väskor alltid håriga


Casso i sitt nya hem

Lyckades spara ner bilden på Casso i sitt nya hem, så här får ni den iaf.

 
 
 

Casso har flyttat

Idag har vår lille knäppis flyttat vidare till ett permanent hem. Fjantig som jag är så kunde jag inte lämna ifrån mig honom utan att lipa. Det känns tufft att jag kanske aldrig mer kommer träffa honom, men jag tröstar mig med att han kommer att få det bra. Mannen som han flyttat till verkar jätte trevlig. Han skickade en liten rappotering tillsammans med en bild av Casso. Hade tänkt lägga in den nedan, men lyckades inte spara ner den. Allt hade iaf gått bra och Casso har pratandes inspekterat sitt nya hem. Det var roligt att höra.

 

Jag kommer ihåg när Casso först kom hit. Det kanske låter hemskt, men jag tyckte att han var ganska ful. Jag vet att jag tänkte att jag hade sån tur som fått Kitty eftersom hon är så speciell. Missförstå mig inte, det tycker jag fortfarande, men vad jag inte såg då är att Casso också är otroligt speciellt fast på ett helt annat sätt. Idag kan jag inte förstå att jag tyckte Casso var ful, han är ju så otroligt söt och charmig. Han märks på ett helt annat sätt än vad Kitty gör, och den delen kommer jag att sakna. Inte för att jag på något sätt vill förändra Kitty, hon är fortfarande min lilla ögonsten, men det känns lite tomt när inte Casso är här också. Det är ändå ganska häftigt hur stort intryck en liten katt kan göra.


Just nu hos oss


Casso flyttar vidare

Cissi ringde igår och berättade att det hört av sig en man som är intresserad av Casso, så om allt går enligt planerna kommer han att flytta vidare den 18:e Juni. Det känns lite tufft, men jag tror att han kommer att få det bra. Cissi säger att det verkar vara en bra man som han ska flytta till och om Casso vill kommer han dessutom att ha möjlighet att gå ut. Det är jag övertygad om att han skulle vilja så det kommer nog bli super. Men vi kommer förstås sakna honom här.

 

Jag tänkte på det igårkväll när jag gått och lagt mig och hörde Casso gå runt och prata lite för sig själv. Det är ett ljud man har blivit så van vid att man i vanliga fall inte ens lägger märke till det, men jag kommer helt klart sakna det när det inte längre finns där. Det kommer att bli tomt. Han har gjort ett väldigt djupt avtryck.

Jag skulle verkligen önska att Casso, Kitty och jag skulle vara perfekta tillsammans, men så är det inte och är det någon som verkligen förtjänar något som är perfekt för just honom så är det Casso.


Idag har vi undersökt balkongen

 

Någon är uttråkad


RSS 2.0