Kitty är hemma!

Mitt lilla hjärta är hemma. Det första hon gjorde när hon kom hem var att äta. Hon är pigg och mår bra. Min lilla Kitty är tillbaka, nu är det bara att hoppas på att det håller i sig.


Ännu en natt utan Kitty

De ringde från djursjukhuset tidigare idag. Kitty har under natten ätit lite och inte spytt. De ville dock behålla henne en natt till för säkerhet skull, men imorgon ska hon få komma hem! Åh, vad jag saknar henne nu. Jag vet inte riktigt hur jag fungerade innan henne.


Sjuk

Kitty har mått dåligt de senaste dagarna. Det började med att hon spydde upp all mat hon åt. Sen igår så har hon inte heller ätit något, och hon verkar inte ens ha druckit. Ikväll bestämmde jag mig därför för att åka in till djursjukhuset med henne. Bukspottkörtelinflammation sa de. Hon får stanna över natten, få lite morfin och dropp, sen får vi köra på ett speciellt dietfoder ett tag men hon kommer att bli bra. Tydligen så beror det på att jag bytte foder på henne för snabbt. Mitt misstag och det känns lite tråkigt att hon får lida för det, men jag gjorde det ju inte medvetet och jag ska vara betydligt mer försiktig med sådant i framtiden.

 

Det känns konstigt att inte ha henne här hemma. Jag har ju ingen att prata med. Jag saknar henne. På bara några veckor har den här lilla varelsen lyckats nästla in sig totalt i mitt hjärta.


Bara för att hon är så fin

 

Tjejkväll

Hade en liten tjejkväll här hemma igår. Kitty var också med. Det är lite konstigt, vissa gånger när jag har folk hemma är hon jätte blyg och håller sig i ett annat rum, andra gånger går det jätte bra och hon vill vara med. Det kanske beror på hur lugna mina besökare är.


Kittys klösbrädor

Kittys favorit klösställe är orginal stolsdynorna till mina anitika matsalsstolar. Men hur skäller man på någon som är så här söt?

 


Kitty och Jennie dag

Min kära broder har fixat träskivor till mig så att jag numera kan teckna utan att behöva åka till ateljen. Kitty och jag hade därför en riktigt mysig hemmadag igår. Kitty tycker dock att det är lite otäckt när det kommer in nya grejer i lägenheten. Till en början håller hon avstånd och springer förbi om hon måste. Frammåt kvällen hade hon dock vant sig och nyfikenheten tog över.

 
 

Fin post

Fick denna bok på posten av Cissi idag. Så här mycket tycker vi om den:

 

 

Tack Cissi!


Söta mamma


Idag är en bra dag

 
 
 
 

<3


Lilla charmtrollet

Idag har vi börjat vänja oss vid transportburen. Den har stått framme under dagen och nu ikväll la jag in lite godis som Kitty gick in och åt. Än vill hon inte riktigt gå in helt så att jag kan stänga, men vi har ju ingen brådska. Efteråt gjordes en grundlig undersökning av transportburen och golvet runt omkring så att det inte missats något godis. Kitty passade också på att dra ut mattan ur transportburen så att hon var helt säker på att det inte låg något där. Jag tror jag hittat ett godis som uppskattas.


Kitty och jag, på riktigt.

Det blev igår bestämt att lilla Kitty får ett permanent hem här. Det känns väldigt bra. Som en vän till mig uttryckte det: "Det fanns väll egentligen inte några andra alternativ?".

 
 
 

Halloweenfest

Vi hade igår en liten halloweenfest här hemma. Jag hade oroat mig över hur Kitty skulle ta det. Hon är ju lite blyg och brukar inte riktigt uppskatta när det kommer mycket folk på besök. Det gick dock alldeles utmärkt, hon tillbringade kvällen i sovrummet sovandes i sängen. Jag hade tänkt att jag skulle ställa in hennes matskål och kattlåda i sovrummet så att hon slapp gå ut därifrån, men valde att testa och se om det gick bra ändå. Det gjorde det, även om hon förstås valde sina tillfällen att äta, tillfällen då ingen annan var i köket. Det känns skönt att veta att det går bra att ha folk hemma, men nu ska vi ta det lite lungt ett tag framöver.

 


RSS 2.0