<3

 
 
 
 
 

Mitt i en gäspning

 

Lillan sover på min fot




Filmtajm

Till och med Tösen har haft ro att sova en stund. Mys mys.




<3

 

Bebisen

 

Fina Kitty

 

Två "vilandes" katter, en aningen rastlös

 

Lille vilden

Foto på Tösen från hennes första dag här. Ser ni hur lugn hon var? Det är hon inte längre.




Mina damer och herrar, låt mig presentera leksakernas leksak.

Denna pinne med fjädrar på fick Tösen med sig när hon flyttade hit. Hon älskar den, vilket inte är så konstigt, hon älskar de flesta leksaker. Det som är speciellt med denna är att man även, tro de eller ej, kan leka med Kitty med den. Alltså, katten som aldrig leker leker med den här leksaken. Okej, kanske inte "flyger genom hela lägenheten" leker, snarare "följer den med blicken och då och då slår efter den" leker. Men ändå, det är stort.

 

Jag tänker att det kan få bli en bra "bonding" leksak. Nu ikväll lekte faktiskt både Kitty och Tösen med den samtidigt. Det gick jätte bra fram tills Tösen fick upp ögonen för en ny leksak. Kittys svans.

 
 

Kitty x2




Föräldrabesök

Mina föräldrar har varit på besök ikväll. Kitty fick kela och Tösen fick leka. En mycket fin kväll.

 
 

Regnig morgon med två katter i sängen




Ergonomiska sovställningar är ingenting för Tösen

 

En dag med Tösen

Nu har Tösen varit här ett dygn. Det går bra även om Kitty inte är jätte glad i henne. Hon håller sig på avstånd och fräser om Tösen kommer för nära. Som ni ser på bilden kan de dock äta samtidigt om de bara får varsitt fat. Och riktigt god mat förstås, sånt man inte ska avstå från.

 

Det har gått väldigt bra med Tösen. Hon är en cool tjej som gärna vill vara med. Hon går runt benen på mig hela tiden och spinner konstant. Misstänker att hon kommer bli världen mysigaste katt.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tösen

Idag har jag varit på besök hos Cissi och Örjan. Jätte mysigt att få se hur de har det, har varit lite nyfiken. Fantastiskt med alla djur! Lilla Tösen på fyra månader fick hänga med hem. Hon ska bo här tills vi hittar ett permanent hem åt henne. Vi kom nyss hem, men jag tror att det ska gå bra. Hon är en liten cooling även om hon är lite blyg. Hon vill gärna vara nära och kela.

Kitty gömmer sig förstås under soffan och morrar om Tösen kommer för nära. Min svårflörtade lilla fjant. Det ger sig nog med tiden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gamla bilder

Kollar igenom mina mobilfoton och hittar de här gamla bilderna på vår förra jourkatt Casso. Jag kan fortfarande skratta åt hur sjukt störande han alltid var, men hur han var det på ett så charmigt sätt att man liksom inte kunde bli irriterad. På lördag flyttar det in en ny liten jourhemskatt hos oss, för Kittys skull hoppas jag på att det blir en lite lugnare krabbat. För min skull får hon dock gärna vara precis som Casso.

Någon har det väldigt bra, fram tills jag stör.

 
 

Kitty hjälper mig med tvätten

 

Mitt lilla hjärta




RSS 2.0