Ännu en ny viloplats

Farmor flyttar till mindre så vi har fått en stol som vi kan ha på balkongen till sommaren. Det tog några minuter från det att mina föräldrar varit här och lämnat den tills Kitty tog på sig att provsitta. Hon tar sitt uppdrag på allvar.

 
 

Tiggarkatten

På bara de få månaderna som Kitty har bott hos mig har hon gått ifrån att vägra äta något annat än torrfoder till att jamandes tigga om blötmat när inte det serveras. Tänker att fortsätter jag såhär så kommer mina framtida barn bli jäkligt ouppfostrade, förmodligen även överviktiga. "Åh, du som är så söt, klart att du ska få precis vad du vill ha".

 

 
 

Teckningskväll

 

Morgonfotografering

Kom precis hem från jobbet och hittade Kitty såhär. Blir alltid lite förvånad när jag hittar henne vilandes någon annanstans än i soffan eller på sin pall. Det är inte riktigt hennes stil. Fast filten brukar ju faktiskt  vara hennes favorit när den ligger i soffan.

 
 
 

Bjuder på lite bilder från gårdagens morgon också. Tycker de är så fina så att de faktisk måste få visas upp här.

 
 

Numera koppelägare

Häromdagen köpte vi ett koppel till Kitty. Hon är så nyfiken och brukar tycka att det är väldigt spännande bara att få gå ut på balkongen, så jag tänkte att det kan vara roligt för henne att få komma ut lite mer på riktigt. Det ska bli kul att se hur hon reagerar.

 

Bjuder på lite Kittybilder:


Finbesök

Kitty och jag har idag haft finbesök av Cissi och Örjan. Mycket trevligt. Det tror jag Kitty också tyckte även om hennes sätt att säga det är typ: "Hmm, just nu vilar jag faktiskt men om ni är här tillräckligt länge så kanske jag kan göra mig ansträngningen att gå ut i köket och äta trots att ni befinner er där. Ni kan till och med få klappa lite på mig under tiden jag äter, men sen måste jag faktiskt vila". När det gäller Kitty så ska man faktiskt ta något sådant som en komplimang.


RSS 2.0