Tiggarkatten

På bara de få månaderna som Kitty har bott hos mig har hon gått ifrån att vägra äta något annat än torrfoder till att jamandes tigga om blötmat när inte det serveras. Tänker att fortsätter jag såhär så kommer mina framtida barn bli jäkligt ouppfostrade, förmodligen även överviktiga. "Åh, du som är så söt, klart att du ska få precis vad du vill ha".

 

 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ge henne blötmat när hon vill. Bättre att hon äter det än torrfoder då det är mera likt kattens naturliga föda och hon får i sig livsviktig vätska. Läs gärna på om kattens näringslära. :-) Gjorde själv en hel del "misstag" som ny kattägare. Själv ge jag bara våra katter blötmat och rått kött. Torrfoder få de endast som godis och då med hög kötthalt (minst 85%) och endast några kulor.

Ps. Se nu att det jag skrev låter väldigt fördömande! Inte min mening! Du gör som du vill med hennes mat. :-) Ville bara framföra att MIN åsikt är att man ska försöka ge så nära kattens naturliga föda som möjligt.
Förlåt om jag trampa dig på tårna!!!!!!!!

Svar: Hehe, det är absolut ingen fara. Alltid bra med tips. Tror dock att vi fortsätter med både blötmat och torrfoder, vill att hon ska ha något att äta som alltid finns framme och då är torrfoder bättre :)
hellokittycat.blogg.se

2013-01-23 @ 18:23:09
Postat av: Cissi

Man har dom på låns så klart man ska skämma bort dom lite.. ;)

2013-02-03 @ 12:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0