Kittysemester

Jag har varit i Stockholm över helgen så Kitty har varit hos mina föräldrar.  Det verkar som hon haft det ganska bra. 

 
 

Cassopojken

Smsade med Cassos husse. Det verkar gå bra med honom. Skönt att höra. Ibland saknar verkligen den här lille herren. 

 

Fick detta fina kortet. En liten livsnjutare.

 
 
 

Söndagskväll

 

Vi testar selen

 
 

Kittydagar

Kitty har nu börjat med att belägra en plats per dag. Igår var det under sängen, där hon befann sig precis hela dagen med undantag av mat och toapauser. Idag har den nya platsen varit bakom denna pall. Jag har visserligen jobbat idag, men när jag lämnade henne befann hon sig där, och när jag kom hem och tills nu har hon också varit där så jag är ganska övertygad om att det varit så hela dagen. När jag går fram och pratar med henne så muttrar hon lite som att hon tycker att jag stör. Jag får väll helt enkelt inse att hon ibland behöver dagar som bara är hennes.

 
 

Dagen efter operationen

Idag är Kitty i fas igen. Det är en cool liten tjej det här, hon är precis som vanligt.

 

 

Dagens operation

Dagens operation gick jätte bra. Det vi trodde var en tumör visade sig bara vara ett bråck. Det är nu åtgärdat och jag slipper oroa mig för att det kommer tillbaka. Kitty är dock jätte trött och kan fortfarande inte gå ordentligt efter att hon varit nersövd. Men hon har i alla fall fått i sig lite att äta och förhoppningsvid är hon piggare imon igen.


Operation

För drygt en vecka sedan kände jag en liten knöl på Kitty mage. Igår var vi hos veterinären och kollade upp den och fick veta att det är en tumör. Vi vet inte om det är en godartad eller inte, men i vilket fall ska det bort och det kommer att ske redan imorgon. Det verkar inte som att det är en speciellt stor operation. Den ska inte ta mer än 1,5 timme och efteråt ska hon få åka hem direkt. Jag är faktiskt inte så orolig, jag känner att det kommer att gå bra.


Kittymålning

Påbörjade förra veckan ett 200x170 cm porträtt på Kitty. Tänkte att ska det göras så ska det göra ordentligt. Får se vad det blir av det.

 
 

Fröken vet hur man väljer viloplatser

 

Fin tjej

 

Trött tjej


RSS 2.0