Hur skriver man ett säljbrev för någon man egentligen inte vill lämna ifrån sig?

Vår fine lille herre är nu redo för att flytta vidare till ett permanent hem. Det känns lite tungt samtidigt som det är fantastiskt kul att han har blivit en sådan liten cooling. Fast jag hoppas förstås att det perfekta hemmet tar lite tid på sig.

 

Om någon av er skulle känna att ni har ett hem att erbjuda vår lille Casso så tycker jag ni ska titta in på Kattbojens hemsida: http://www.kattbojen.n.nu/katter-till-salu

 

Här nedan kan ni läsa en liten beskrivning av honom, och så bjuder jag förstås på ett litet Casso-bildspel.

 

Casso är en väldigt framåt katt som gärna vill vara med. Han tycker mycket om människor. Det spelar inte så stor roll om det är någon han känner eller inte, han tycker om alla som kan tänka sig att klappa honom. Han fullständigt älskar att bli kelad med och kommer ofta och stryker sig runt benen.

 

Han brukar gå runt och pratar för sig själv. Sitt lite grova utseende till trots har han en ganska fjantig stämma som påminner lite om en fågelunge. Väldigt gulligt.

 

Han älskar även att leka, och har en otrolig bollkoll.

 

Han är en katt som tycker om sällskap, både människor och andra katter, och skulle förmodligen helst vilja komma till ett hem där han slipper vara alldeles för mycket ensam. Han skulle nog kunna fungera både som innekatt eller utekatt, så länge han har utrymme att leka och någon som tycker om honom.

 

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Som svaret på din fråga.... Det är INTE lätt!
Kanske att du skulle överväga att ha kvar honom????
Då han värka trivas hos dig och Kitty...
Bara en tanke.....
Om inte, så kan du styrka dig med att du ha givit honom den absoluta bästa starten från att vara utekatt på heltid och antagligen det ända riktiga hem han ha varit i, där han ha fort gos, en varm säng att sova i, mat, en kompis och SÅ mycket kärlek en liten kattherre kan önska sig. Han har haft det bra hos dig! Han ha fort vara Casso kort och gott!

2013-05-09 @ 18:45:47
Postat av: P

Låt honom stanna hos dig!

2013-05-09 @ 21:36:38
URL: http://djurhem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0